Információs nap a „Klímaváltozás elleni küzdelem” című kétoldalú kapcsolatok erősítését támogató pályázatról

A Miniszterelnökség, mint az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2009-2014 időszakának keretében a Kétoldalú Kapcsolatok Nemzeti Alapjáért (KKNA) felelős Nemzeti Kapcsolattartó információs napot szervez az Alapból finanszírozandó alábbi két pályázati felhívással kapcsolatban.

Plakát letöltése (PDF)

 

  • Felhívás a „Nemek közti esélyegyenlőség” című kétoldalú kapcsolatok erősítését támogató pályázatra
  • Felhívás a „Klímaváltozás elleni küzdelem” című kétoldalú kapcsolatok erősítését támogató pályázatra

Időpont: 2017. május 16. 10.00
Helyszín: 1077 Budapest, Wesselényi utca 20-22. 1/A tárgyaló.

A rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a felhívásokra pályázatot benyújtani kívánó szervezeteknek és személyeknek a tájékozódáshoz és a sikeres pályázáshoz. Az információs napon bemutatásra kerülnek a felhívások céljai, szakmai tartalma és elvárásai, a pénzügyi feltételek és a költségvetés, illetve egyéb hasznos információk a pályázatok benyújtásával kapcsolatban.

A résztvevők a rendezvényre az alábbi linken elérhető jelentkezési lapon regisztrálhatnak, valamint kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvény keretében, előre is feltehetik itt.

Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt 2017. május 12. (péntek) 12 óráig várjuk. A jelentkezéseket csak az internetes űrlap felületén keresztül tudjuk fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdéseiket kérjük, a norvegalap@me.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük, és várjuk Önöket információs napunkon.

További részletes információk és a pályázati felhívások a www.norvegalap.hu ezen aloldalán találhatók.